Mijn blog

Zo maak je de juiste keuzes voor jouw bedrijf!

Keuzes maken lijkt makkelijk, maar niet voor iedereen is dit zo eenvoudig. Vooral als je een perfectionist bent kan dit enorm lastig zijn. Wanneer je dit lastig vindt vergt dit veel energie en tijd. Juiste keuzes bestaan niet, maar ze moeten wel gemaakt worden om verder te kunnen. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk gebied is het enorm belangrijk om naar je gevoel te luisteren en de knoop door te hakken. Als ondernemer weet je namelijk hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het kiezen van een nieuwe locatie, het bepalen van de juiste prijsstelling of het aannemen van nieuw personeel, elke beslissing die je neemt kan grote gevolgen hebben voor de toekomst van jouw bedrijf. Dat kan heel eng klinken en onzeker zijn hoort erbij, maar laat je onzekerheid jou niet belemmeren! Een onderliggende reden van die keuzestress is ook voornamelijk angst. In dit blog delen we een aantal tips met je om de juiste keuzes te maken voor jouw bedrijf, waar je persoonlijk ook baat bij hebt. Lees snel verder!

Lees meer »

5 tips hoe jouw onzekerheid jouw zakelijke groei niet belemmert!

Als ondernemer is het belangrijk om zelfverzekerd te zijn en te geloven in je eigen capaciteiten. Helaas kan onzekerheid soms in de weg staan van zakelijke groei. Het is heel normaal om af en toe onzeker te zijn, we zijn allemaal wel eens onzeker, dat is menselijk. Dat betekent alleen niet dat alle hoop verloren is, het is mogelijk om deze gevoelens te overwinnen en door te groeien met jouw onderneming. In dit blog delen we 5 tips om jouw onzekerheid, jouw zakelijke groei niet te laten belemmeren!

Lees meer »

Waarom is persoonlijke ontwikkeling als ondernemer belangrijk?

In het ondernemerschap is het belangrijk om continue te blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat jij en je bedrijf kunnen blijven groeien, maar waarom is persoonlijke ontwikkeling belangrijk? In dit blog benoemen we 3 punten waarom persoonlijke ontwikkeling niet alleen belangrijk is voor jezelf, maar ook voor jouw onderneming.

Lees meer »