Overwin blokkades en vind innerlijke kracht met PMA-coach Monique van Melick

Als eigenaar van Source Of Success en PMA-coach sta ik mensen bij in hun zoektocht naar persoonlijke groei, het overwinnen van blokkades en het vinden van meer geluk en vrijheid in hun leven. Maar hoe ben ik hier eigenlijk terechtgekomen? Het begon allemaal na de geboorte van mijn dochter in 2001. Ik wilde alles perfect doen: de perfecte werknemer zijn, de perfecte moeder en het perfecte huishouden hebben. Het was een onmogelijke opgave en uiteindelijk resulteerde dit in een burn-out in 2003. Ik realiseerde me toen dat mijn perfectionisme en het overschrijden van mijn eigen grenzen hiervoor verantwoordelijk waren.

Hoe ik mijn problemen overwon

 Monique van Melick

Mijn weg naar herstel leidde me naar het Mastery Programma van Joop Korthuis. Deze opleiding gaf me inzicht in mijn eigen onzekerheden en leerde me hoe ik hiermee om kon gaan. Ik groeide als vrouw, moeder en ondernemer. Het was voor mij de ommekeer die ik nodig had om mijn leven weer op de rit te krijgen en te ervaren wat vrijheid en innerlijke kracht betekenen.

Ik besefte toen ook dat mijn missie in het leven is om anderen te helpen hun eigen weg te vinden naar geluk en persoonlijke groei. Daarom besloot ik om PMA-coach te worden. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zijn of haar leven te veranderen en dat je soms alleen wat hulp nodig hebt om daar te komen.

Als PMA-coach bied ik begeleiding bij het overwinnen van blokkades en het vinden van meer geluk en vrijheid in het leven. Dit kan op allerlei gebieden zijn, zoals persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsgroei of het nemen van beslissingen. Mijn eigen ervaring met perfectionisme en het uitstellen van beslissingen heeft me geleerd dat het niet altijd makkelijk is om de juiste keuzes te maken. Maar ik geloof erin dat iedereen kan groeien en leren omgaan met zijn of haar onzekerheden.

Mijn missie

Dankzij mijn werk als PMA-coach kan ik mijn missie om mensen te helpen hun leven weer op de rit te krijgen, vervullen. Ik hou van mensen en wil niets liever dan hen helpen om gelukkiger te worden. Of het nu gaat om het overwinnen van blokkades, persoonlijke groei of bedrijfsgroei, ik ben er om via kortlopende trajecten mensen te ondersteunen bij het vinden van hun eigen kracht en vrijheid. En dankzij de online mogelijkheden kan ik mensen overal ter wereld helpen, ongeacht waar ze wonen.

Wil jij ook vrijheid, rust en groei

Dus als jij ook wilt leren omgaan met jouw onzekerheden en inzicht wilt krijgen in waar deze vandaan komen, neem dan gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Samen kunnen we bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Want iedereen verdient het om gelukkig te zijn en in zijn of haar eigen kracht te staan.