Upper limits – Hoe persoonlijke overtuigingen jouw groei belemmeren

Wat zijn Upper Limits en hoe belemmeren ze jouw groei?

Upper Limits zijn persoonlijke overtuigingen die jouw groei belemmeren en kunnen worden gevormd door negatieve ervaringen uit jouw verleden. Deze overtuigingen kunnen jou ervan weerhouden om kansen te grijpen en om het volledige potentieel te bereiken dat voor jou mogelijk is.

Oorzaken van Upper Limits

Er zijn verschillende oorzaken van Upper Limits, zoals opvoeding en de reacties van anderen op jouw prestaties en doelen. Vaak zijn deze overtuigingen onbewust gevormd en blijven ze in jouw onderbewustzijn aanwezig. Het is belangrijk om je hiervan bewust te worden, zodat je deze belemmeringen kunt overwinnen.

Hoe overwin je Upper Limits?

Het overwinnen van Upper Limits vraagt om doorzettingsvermogen en geloof in jouw eigen potentieel. Progressive Mental Alignment (PMA) coaching kan hierbij helpen. PMA is een effectieve methode die je helpt om jouw persoonlijke overtuigingen te identificeren en te veranderen. Bij Source of Success bied ik PMA coaching aan om jou te helpen bij het bereiken van jouw volledige potentieel.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over hoe PMA coaching jou kan helpen bij het overwinnen van Upper Limits en het bereiken van jouw volledige potentieel? Neem dan contact op met Source of Success voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Ik help jou graag verder op jouw pad naar succes