No more excuses

Gepubliceerd op 6 juni 2022 om 18:28

Pff, de wereld lijkt op zijn kop te staan. Weken, maanden, jaren heb ik me verschuild achter aller excuses om dingen niet te doen. Beslissingen over te laten aan de mensen om me heen. Ik nam nergens verantwoordelijkheid voor al zei of dacht ik van wel. 

Herken je mijn gevoel van .. ik doe het wel ik doe het niet ik doe het wel ik doe het niet...

Steeds opnieuw (ik heb écht geen last van perfectionisme hoor) had ik een uitvlucht om geen live video’s te maken.

Dan had ik weer niet het goede onderwerp, dan zat mijn haar niet goed en uiteindelijk had ik niet de goede materialen om een goede video te maken.

Spullen via internet besteld en die heb ik gisteren ontvangen. Dus..... NO MORE EXCUSES!!!!!

Vandaag heb ik serieus geen tijd. Mijn agenda staat vol, maar morgen zal en moet ik mijn eerste opname maken. Eens moet ik over de drempel stappen om live te gaan hoe spannend ik het ook vind.

Mijn doelstelling is dat mensen mij beter leren kennen als persoon en als mogelijke therapeut/coach en dat kan ik alleen bewerkstelligen als ik mijn IK laat zien en dan nog het liefste live want dan krijg je een indruk hoe mijn stem klinkt. Praat ik rustig of ben ik een spring in heb veld en stuiter ik van het ene onderwerp naar het volgende. 

Tijdens een Progressive Mental Alignment sessie is rust, in mijn ogen, beslist een must om mijn klant het gevoel te geven dat alles okay is en alles mag zijn. Het vertrouwen groeit naarmate je verder komt in het proces van 
herinneren en bewustwording. 

Na al die jaren waarin ik me verstopte achter allerlei smoesjes was voor mij de tijd aangebroken uit mijn schuilplaats te komen. De tijd was aangebroken om de buitenwereld te laten zien wie ik werkelijk ben en wat mijn kracht is. 

Wat besluit jij om de gaan doen in je nabije toekomst? Steek je nog je hoofd in het zand en doe je net alsof jouw leven perfect is en negeer je alles waar je moeite mee hebt of kies je voor een nieuw leven, een nieuwe start, met nieuwe mogelijkheden. 

Durf je het aan om de stap te zetten dan geldt het ook voor jou..... NOR MORE EXCUSES!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.