Persoonlijke ontwikkeling

Kort & krachtig of uitgebreid

 

Beste lezer,

Graag wil ik mijn enthousiasme delen over Progressive Mental Alignment (PMA), een krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling en groei. PMA is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de neurowetenschappen en combineert technieken uit de NLP, hypnose en andere disciplines. Het is een effectieve manier om beperkende overtuigingen en emoties los te laten en nieuwe positieve patronen te creëren.

Door middel van PMA heb ik persoonlijk ervaren hoe ik oude beperkingen en negatieve patronen kon doorbreken en mijn potentieel kon benutten. Dit heeft mij niet alleen op korte termijn geholpen bij het behalen van specifieke doelen, maar heeft ook op lange termijn een positieve invloed gehad op mijn welzijn, gezondheid en persoonlijke groei. Ik voel me veerkrachtiger, energieker en meer in balans.

Als werkgever kan het investeren in een kort PMA-traject voor medewerkers veel voordelen opleveren, zowel financieel als emotioneel. Door medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei, kunnen zij beter omgaan met uitdagingen en stressvolle situaties, waardoor zij productiever en meer betrokken kunnen zijn. Dit kan leiden tot een lager ziekteverzuim en een hogere medewerkerstevredenheid en loyaliteit.

Als privé-persoon biedt PMA ook vele voordelen op het gebied van welzijn, gezondheid, emotie, fysieke gesteldheid, persoonlijke groei, financiën en relaties. Door beperkende overtuigingen en emoties los te laten, kun je meer in je kracht komen en je volledige potentieel benutten. Dit kan leiden tot meer succes, geluk en voldoening in alle aspecten van je leven.

Kortom, het investeren in een PMA-traject kan een waardevolle en levensveranderende ervaring zijn, zowel voor werkgevers als privé-personen. Er zijn verschillende opties die ik van harte kan aanbevelen!

Met vriendelijke groet,

Monique van Melick

Starterspakket

€ 47,00

Starterspakket

€ 47,00

Het starterspakket

Leer wat de grote impact is van alledaagse zintuiglijke waarneming op jouw gevoelens, gedachten, gezondheid en gedrag. Online training


Deze training is bedoeld voor iedereen die als professional gesprekken voert. De training is erop gericht om deze professionals in gesprekken de PMA-coaching in ‘lichte vorm’ te laten uitvoeren. Dat wil zeggen; het voeren van gesprekken via de PMA-vraagmethodiek. Het betreft een praktische verdieping op de onlinetraining met veel praktijk e.a. onder leiding van een ervaren PMA-coach.

Voor tarieven klik op link

https://aanbod.pmainstitute.nl/r?id=CtzcSWEa


Nieuwste online training

PMA Impact training

€ 297,00
Nieuwste online training

PMA Impact training

€ 297,00

PMA Impact training 

De training voor bewustwording over het potentieel van het brein en hoe je dat potentieel bij jezelf en anderen kan gaan gebruiken.


Eerste hulp bij depressie

Succesvol zijn als ondernemer is niet voor iedereen direct weggelegd. Als resultaten uitblijven kan dit ertoe leiden dat jij je eenzaam en onbegrepen voelt en ervaar je weinig plezier meer in de dingen die je doet. Vraag je je weleens af wat het allemaal nog voor zin heeft en waar je het nog voor doet? Als jij jezelf in deze vragen herkent is de kans groot dat het dagelijks leven zwaar aanvoelt en dat je in een depressie beland (bent) met alle gevolgen vandien. Je kunt het zien als een signaal die aangeeft dat het op deze manier niet langer kan. Online programma