Tis een goed excuus maar niet de waarheid

Gepubliceerd op 7 augustus 2022 om 10:11

๐—ช๐ž ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐๐จ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ. ๐‰๐ˆ๐‰ ๐Ž๐Ž๐Š!!

Daar begint het al. Bij het lezen van deze zin ga je gelijk in de verdediging. ๐„๐ฑ๐œ๐ฎ๐ฌ๐ž๐ฌ ๐ฏ๐จ๐ซ๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐œ๐ก ๐š๐ฅ ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž ๐ ๐ž๐๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ü๐›๐ž๐ซ๐ก๐š๐ฎ๐ฉ๐ญ ๐ฐ๐ž๐ž๐ญ waar het over gaat of waar je over wordt aangesproken.

Nee, ontken het maar niet want het is een onbewust proces dit in jouw brein. Binnen ๐ŸŽ,๐Ÿ ๐ฌ๐ž๐œ๐จ๐ง๐๐ž is het gebeurd. Dat is gewoon zo; wetenschappelijk bewezen. Schaam je maar niet.

Waar ik je bewust van wil maken is het feit ๐ก๐จ๐ž ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ ๐ž๐๐ซ๐š๐  is.

Hoe vaak schuif jij beslissingen voor je uit? Steek jij je hoofd in het zand of is het moment van goede voornemens, opnieuw en nutteloos, aangebroken?

En wat komt er uiteindelijk van terecht!
Nogmaals, het gaat niet om goed of fout. Ik vraag je bewust te worden van jouw gedrag.

Jouw gedrag is een goede graadmeter voor de reactie van de mensen om je heen op jou. Actie is reactie, weet je nog?

Als jij je afvraagt waarom zaken of situaties keer op keer op je pad komen mag je daar de oorzaak zoeken.

Nou kan ik dit wel beweren, maar ๐ก๐จ๐ž ๐ฅ๐จ๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐๐š๐ง ๐จ๐ฉ? Het klinkt eenvoudig en dat is het ook al ervaar jij het waarschijnlijk niet zo.
Je had het anders al lang opgelost.

Of toch niet? Maar vandaag heb jij je net opnieuw voorgenomen actie te ondernemen. En ach, je had even geen tijd of de tegenpartij was nét niet aanwezig toen je belde. De dag is nu om en hij/zij is toch niet meer aanwezig.

๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐Ž๐‘๐†๐„๐ ๐Œ๐€๐€๐‘ ๐—ช๐„๐„๐‘....

Ik ben heel benieuwd of jezelf ervan bewust bent dat je dit doet. Wat heeft het ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ฅ๐  op je werk, privé leven, sociale contacten?

Leidt je op deze manier een gelukkig leven of zou je het willen veranderen? ๐‡๐จ๐ž ๐ ๐ซ๐š๐š๐  wil je dat jouw leven anders is en welke stappen zet je of heb je gezet?

Voor de laatste keer; er is geen goed of fout.

 

Heb je hulp nodig dan denk ik graag met je mee.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.