“Het geheim van succes is vastberadenheid” (Benjamin Disraeli)

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 21:44

Je bent leidinggevende in een mannenwereld en je hebt regelmatig te maken met de venijnige opmerkingen en steken onder water van je collega’s. Dat doet je pijn, het leidt je af van je werk en je voelt je geïntimideerd.

Het is een vervelende situatie en je zou als leidinggevende sterker in je schoenen willen staan zodat jouw expertise tot zijn recht komt en laat zien dat je niet voor niets bent bevorderd tot manager; al ben je een vrouw. De gehele situatie irriteert je danig maar je weet niet goed hoe je situatie kan aanpakken.

Ik snap het; de omgang met dominante personen in je verleden werkt je tegen, maar nu heb je de keuze om je volle potentie als vrouwelijke manager uit te dragen; te laten weten wat je in je mars hebt en waarom jij wel bevorderd bent en de ander niet.

Hiervoor heb je twee dingen nodig; vastberadenheid en eigen verantwoording want de enige die de regie van haar leven in handen kan nemen is de vrouw die je in de spiegel aankijkt! Mijn vraag aan jou is; ben jij́ nu de kapitein van jouw schip of niet? Zet oude angst om in energie, kracht en positiviteit 

Op mijn website www.sourceofsuccess.nl vind je meer informatie over mij en over progressive mental alignment.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.